Over RomeoRanch

Passionately Learning About Yourself
Omgeving RomeoRanch
Spelenderwijs leren op RomeoRanch
wat doet

RomeoRanch?

Uit onderzoek is gebleken dat leren gemakkelijker wordt wanneer je ontspannen bent en geniet, waar we bij RomeoRanch dan ook onze werkwijzes op baseren.
Op RomeoRanch staat ontspannen, genieten en veel plezier hebben centraal. Gepassioneerd over jezelf leren, in spel en tijdens creatieve activiteiten terwijl we genieten van de buitenlucht en de natuur en lekker in beweging zijn. Hierdoor is het voor cliënten leuk om naar RomeoRanch te komen en gaat het leren en het werken aan individuele doelen zo soepel, dat je bijna niet in de gaten hebt dat je zoveel leert!

Onze werkwijze

Op RomeoRanch bieden wij individuele begeleiding voor kinderen en jongeren, met voornamelijk hulpvragen op het sociaal-emotioneel gebied. We bieden ouderbegeleiding voor ouders/verzorgers met hulpvragen betreft de opvoeding van hun (pleeg)kinderen en gezinsbegeleiding voor het gehele gezin! Hierdoor kan er op RomeoRanch binnen een gezin op meerdere vlakken tegelijk aan doelen worden gewerkt, wat de ontwikkeling van deze doelen ten goede komt! Doordat het gehele gezin binnen RomeoRanch kan worden begeleid is er minder communicatie nodig tussen verschillende organisaties en ligt de hulpverlening altijd op dezelfde lijn. Uiteraard onderhoudt RomeoRanch waar mogelijk contact met het systeem van het gezin, zoals eventuele andere hulpverleners en school.

Doelgroepen

Op RomeoRanch werken we met zeer uiteenlopende doelgroepen. Kinderen en jongeren met ASS, ADHD, ADD, trauma, angststoornissen en hechtingsproblematiek zijn allemaal welkom op RomeoRanch! Heb jij of heeft jouw kind een hulpvraag op het sociaal-emotioneel gebied? Denk aan het vergroten van het zelfvertrouwen, grenzen herkennen, erkennen en beschermen, omgaan met emoties en omgaan met angsten, dan helpen wij jou bij RomeoRanch graag verder!

Individuele en groepsbegeleiding van RomeoRanch
PLAY-dates van RomeoRanch