Ouderbegeleiding

individueel
Individuele begeleiding voor ouders bij RomeoRanch
Individuele begeleiding

Ouders

De ouderbegeleiding is voor ouders met hulpvragen betreft de opvoeding van hun kinderen. Dit kan gaan over het begrijpen van ontwikkelingsstoornissen bij hun kind, zoals ASS of ADHD, en leren omgaan met het gedrag dat hieruit voortvloeit. 

Waarom begeleiding?

Wanneer ouders leren op welke manier ze hun kind zo goed mogelijk kunnen ondersteunen, ontstaat er meer rust en begrip bij zowel ouders als het kind, waar het gehele gezin baat bij heeft. Door de combinatie van individuele begeleiding voor het kind of de jongere en gezinsbegeleiding kan er volledig systeemgericht worden gewerkt, wat het behalen en bevestigen van de doelen gemakkelijker maakt.

Ouderbegeleiding bij RomeoRanch

Wanneer ouders leren op welke manier ze hun kind zo goed mogelijk kunnen ondersteunen, ontstaat er meer rust en begrip bij zowel ouders als het kind.

-Michelle, Oprichter RomeoRanch

Interesse?

Heeft jouw kind ASS, ADHD, ADD, trauma, angststoornissen,  hechtingsproblematiek en/of een hulpvraag op het sociaal-emotioneel gebied? Denk aan het vergroten van het zelfvertrouwen, grenzen herkennen, erkennen en beschermen, omgaan met emoties en omgaan met angsten. En wil jij als ouder weten hoe je hiermee om moet gaan? Dan helpen wij jou bij RomeoRanch graag verder! 

Ouders zijn ook welkom op RomeoRanch! Wil je meer weten? Neem dan contact op!