Diablo

Diablo, 04/07/10 – 21/09/18

Op 21 september 2018 zijn we onze kleine, geliefde kindervriend Diablo verloren aan een onverwachte, acute koliekaanval. Gelukkig konden we hierbij zijn, waardoor we er tot het laatste moment voor hem konden zijn.

De afgelopen 4 jaar is Diablo van een angstig pony’tje veranderd in een hecht lid van de RomeoRanch familie, die wij veel te vroeg hebben moeten laten gaan.

Toen Diablo in juni 2014 als 4-jarige voor het eerst bij ons kwam had hij nog niet veel ervaring met mensen. Ik heb hem als verwaarloosd en daardoor angstig pony’tje opgevangen. Doordat ik veel aandacht en tijd in hem heb gestoken, is hij getransformeerd tot het zonnetje in de wei. Hij leerde kunstjes, werd zadelmak gemaakt zodat kindjes op hem konden rijden, ging graag mee wandelen en liep voor de kar. Ons maatje heeft voor veel blije gezichten gezorgd met zijn nieuwsgierigheid en liefde voor alle mensen om hem heen. Samen met jullie hebben wij enorm mooie momenten meegemaakt met hem, van het bezoeken van open dagen tot leuke kinderfeestjes en prachtige Playdates.
Diablo kon intens genieten van alle aandacht die hij kreeg, vooral als het kinderen waren die hem borstelden en knuffelden. Hij vond het altijd weer geweldig als er mensen in de wei aanwezig waren en maakte iedereen om hem heen vrolijk. Het liefst was hij altijd overal bij, we missen zijn aanwezigheid enorm.

Lieve Diablo, bedankt voor alle mooie herinneringen
Wij missen je ontzettend. Je zal altijd een lid blijven van deze familie en we zullen je nooit vergeten. ❤️