Roy

 

Hey! Mijn naam is Roy en ik ben de vriend van Michelle. Van jongs af aan was ik al gek op dieren. Wij hadden thuis een geweldige hond, Borco. Dat was echt mijn maat. Ik bracht veel tijd met hem door en vond het

altijd heel leuk om te zien hoe hard hij kon rennen. Na Borco kwamen Shady en Drรฉ. Drรฉ is nog altijd enthousiast om mij te zien als ik bij mijn ouders thuis kom.

Vroeger vond ik het ook altijd geweldig om met de crossbrommer door het veld te crossen. Ik sleutelde dan ook graag aan deze brommers en daar heb ik veel van geleerd.

Van jongs af aan heb ik al veel gewerkt. Ik ben begonnen bij Bedaf Stallenbouw. Daarna heb ik meerdere bijbaantjes gehad, tot ik bij Ploeger in Roosendaal terecht kwam. Hier werk ik nog steeds en ik maak hier hele mooie landbouwmachines. Dus als je hier interesse in hebt, vraag het mij dan gerust! Daarnaast heb ik lange tijd vrijwilligerswerk gedaan bij ’t Stokperdje in Zundert. Ik begeleidde hier meerdere groepen en heb lange tijd een belangrijke rol in de organisatie van de vakantieweek gespeeld. Dit vond ik altijd erg leuk om te doen! Ik vond het altijd mooi om te zien hoe gelukkig de kinderen hiervan werden.

Toen ik Michelle leerde kennen, groeide mijn interesse in paarden. Vroeger had ik wel eens een keer op een paard gezeten, maar echt paardrijden had ik nooit gedaan. Al snel ben ik op Tristan gaan rijden en hij heeft mij ontzettend veel geleerd. Zoveel zelfs, dat ik nu, samen met Michelle, mijn eigen paard heb aangeschaft! Dat is Chuck, die natuurlijk ook een teamlid is van het RomeoRanch team! Ik heb gemerkt dat paardrijden heel fijn is en je hier echt door kan ontspannen, vooral als je een op een leuk paard rijdt, die wij op RomeoRanch natuurlijk hebben! Wil jij hetzelfde ervaren zoals ik heb gedaan? Genieten op de rug van een paard, ook al heb je (nog) niet zoveel ervaring? Kom dan zeker langs op RomeoRanch!

 

Tot snel!