Horse Boy Method & Movement Method

Door het kind een leuke tijd te geven, stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling

Wat zijn de Horse Boy Method en Movement Method?

Neuro-cognitieve benaderingen ontworpen voor autisme, ADD, ADHD, depressie, angsten, PTSS en andere hersenen/zenuwstelsel gerelateerde stoornissen. De methodes helpenΒ nieuwe verbindingen te leggen in de hersenen en maken communiceren en leren mogelijk.

 

Waar komen de Horse Boy Method en Movement Method vandaan?

De Horse Boy Method en Movement Method zijn gebaseerd op de ervaringen van Rupert Isaacson, tijdens het volgen van zijn autistische zoon. Door zijn achtergrond als journalist observeerde hij zijn zoon inte

 

nsief en merkte hij op wat wel en niet werkte. Deze observaties zijn naderhand wetenschappelijk onderbouwd. U kunt het zo zien dat deze methodes door en voor kinderen/jeugd met autisme zijnΒ ontworpen.

 

Hoe wordt er met de Horse Boy Method en Movement Method gewerkt?

We werken in de vorm van Playdates. Dit houdt in dat het gehele gezin voor 2 uur naar RomeoRanch komt. U kunt zelf beslissen hoe regelmatig u komt. We starten met 10 Playdates (natuurlijk kunt u eerst een Playdate uitproberen). Tijdens een Playdate volgen we het kind in zijn/haar interesses en werken we binnen deze interesses aan zijn/haar doelen. Het hele gezin krijgt tijdens deze Playdates onze aandacht, ook broertjes en zusjes krijgen een leuke tijd aangeboden.