Even voorstellen

Michelle

Hallo! Ik ben Michelle Hendrikx. Ik ben 24 jaar oud en afgestudeerd aan Avans Hogeschool als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. RomeoRanch is voor mij een droom die uitkomt. Wil je meer weten over mij en waarom RomeoRanch mijn droom is? Lees dan snel verder!

 

Roy

Hey! Mijn naam is Roy van den Berg. Ik ben 26 jaar oud en de vriend van Michelle. Ik ben paarden heel leuk gaan vinden en help graag mee op RomeoRanch! Samen hebben wij Chuck gekocht, die zich hier onder voorstelt. Wil je meer over mij weten? Lees dan snel verder!

 

Romeo

Hoi iedereen! Mijn naam is Romeo. Ik ben bij Michelle komen wonen toen zij 10 jaar oud werd, in mei 2004. Wij zijn dus al heel lang samen. Wil jij graag weten wat we in die tijd allemaal beleefd hebben? Lees dan snel verder!

 

Tristan

Hallo! Mijn naam is Tristan. Sinds de zomer van 2010 woon ik bij Michelle. Samen met haar heb ik veel beleefd, maar ook voordat ik haar leerde kennen heb ik veel geleerd. Wil je weten wat? Lees dan snel verder!

 

Diablo

Hoihoi! Mijn naam is Diablo. Ik ben sinds juni 2014 bij Michelle. Voordat ik Michelle leerde kennen, had ik nog niet veel mensen gezien, maar Michelle heeft mij heel veel geleerd! Ben je benieuwd wat ik allemaal heb geleerd? Lees dan snel verder!

 

Chuck

Hey! Mijn naam is Red Chuck Solano, iedereen noemt mij Chuck. Ik ben sinds kort het nieuwe teamlid van RomeoRanch en heb heel veel zin in dit mooie werk! Kom maar op! Wil je meer over mij te weten komen? Lees dan snel verder!

 

Chesmu

Hallo! Mijn naam is AM Chesmu Lena’s Pride, oftewel Chesmu. Op 28 oktober 2017 mocht ik bij Michelle komen wonen. Ik ben geboren op 4 juli 2017 dus de jongste van het stel. Op dit moment mag ik nog lekker spelen op de wei. Als ik veel heb geleerd ga ik ook aan de slag als Horse Boy paard.

 

 

Billy & Wampie

HoiHoi! OnzeΒ namen zijn Billy en Wampie. Sinds augustus 2017 zijn wij lid van de RomeoRanch familie. Naast de paarden, zijn wij er ook om lekker mee te knuffelen.

 

Sylvester

Hoi iedereen! Mijn naam is Sylvester en ik ben het buurpaardje van RomeoRanch. Mijn baasjes besloten dat ik ook opgeleid mocht worden tot Horse Boy-paard, dus mag ik nu ook bij RomeoRanch werken!