Diablo

Hoihoi! Mijn naam is Diablo. Sinds juni 2014 ben ik bij Michelle. Ik ben misschien wel klein, maar ik ben ook echt ontzettend stoer en ik vind dat ik de baas ben in de wei. Voordat ik bij Michelle kwam, woonde ik samen met mijn neefje op een weilandje, waar we ons baasje niet zo vaak zagen. Hierdoor was ik nog niet zo gewend om met mensen om te gaan toen ik bij Michelle kwam, maar zij heeft mij met veel geduld heel veel geleerd.
Ik ben nu gek op knuffels en aandacht en als ik mensen zie ga ik daar meteen naartoe. Nadat Michelle mij had geleerd dat mensen heel lief zijn, heeft ze mij een aantal kunstjes geleerd. Misschien kunnen jullie mij zelfs nog wel meer kunstjes leren! Daarna heb ik geleerd hoe het is om een zadel op mijn rug te dragen en dat was de periode dat ik mijn buurmeisje Fiene leerde kennen. Fiene is heel lief voor mij en zij heeft mij geleerd hoe ik kinderen op mijn rug moet dragen. Ik vind het altijd weer ontzettend leuk als Fiene komt!
Aan het eind van 2015 heb ik mijn nieuwe buurpaardje leren kennen, Beauty. Wat is dat een mooie merrie! Ik ben altijd weer blij als ze bij ons in de wei komt en hinnik dan heel enthousiast naar haar. We hebben het heel gezellig samen! Nadat Fiene mij heeft geleerd hoe het is om haar op mijn rug te dragen, heeft Michelle mij ook kennis laten maken met het trekken van een karretje. Ik heb een heel leuk karretje gekregen en binnenkort kan ik jullie vooruit trekken! Nu moet ik dat nog een beetje leren, want soms is het wel spannend hoor, zo’n rammelend ding achter je aan!
Ik zou het ontzettend leuk vinden om jullie te ontmoeten, lekker met jullie te knuffelen en de lichte kinderen op mijn rug te dragen.
Hopelijk tot snel!