Chuck

Hey! Mijn naam is Red Chuck Solano, maar iedereen noemt mij Chuck. Sinds juli 2018 ben ik bij Michelle en Roy komen wonen en ben ik dus lid van het RomeoRanch team geworden!

Ik ben in Groningen geboren en ben op mijn derde naar Rijsbergen verhuisd, waar ik lange tijd heb gewoond. Daarna zijn Michelle en Roy mij tegengekomen en ben ik naar Etten-Leur verhuisd.

Ik heb altijd veel in het bos gereden en ben western getraind, waardoor ik leuke trucs kan! Ik ben nergens bang voor en vind het geweldig om lekker het bos in te gaan. Daarnaast geniet ik van kinderen om mij heen. Ik ben dan heel voorzichtig en de kinderen kunnen alles met mij. Natuurlijk word ik nu nog goed getraind door Michelle en Roy, aangezien ik nog niet alles ken wat hier van mij gevraagd word, maar ik doe dit al ontzettend goed! Michelle en Roy merkten al snel op dat ik erg mens-gericht ben en graag naar je toe kom als je de wei in komt, wat natuurlijk een hele goede kwaliteit is als je lid van het RomeoRanch team wil zijn!

Ik kijk ontzettend uit naar het werk wat ik hier ga doen en weet zeker dat ik hier van ga genieten! Heb jij al wel eens op een echt western paard gezeten? Dat kan je op mij ervaren!

Kom maar snel langs, dat vind ik namelijk hartstikke gezellig!