Chesmu

 

 

Hallo! Mijn naam is AM Chesmu Lena’s Pride, oftewel Chesmu. Ik ben geboren op 4 juli 2017 en dus de jongste van het stel!

Al voordat ik geboren was, was ik van Michelle. Nadat ik bij mijn moeder weg mocht, ben ik naar Michelle en de rest van de RomeoRanch kudde verhuisd. Dit was best spannend, maar gelukkig was Diablo meteen heel lief tegen me en waren we al snel de beste vrienden! We sliepen samen in stal tot het tussen mij en de andere paarden ook steeds beter ging. Nu hoor ik gezellig bij de kudde en kan ik het met iedereen erg goed vinden! Het is super gezellig op de wei bij RomeoRanch. Er is altijd wel iemand om mee te spelen. Daarnaast geniet ik ervan om heerlijk languit in het zonnetje te liggen. Soms lig ik zo lang stil, dat mensen hier een beetje kunnen schrikken, maar ik hou er gewoon van om lekker languit te slapen!

Ik vind het altijd super gezellig als er mensen in de wei zijn en kom dan lekker knuffelen. Het liefst leg ik mijn hoofd op jouw schouder of hoofd. Kleine kinderen vind ik ook heel interessant en dan snuffel ik zachtjes en ben ik erg voorzichtig. Natuurlijk ben ik nog veel te jong om mee te werken als er kinderen zijn, maar vanuit de stal kijk ik altijd heel geïnteresseerd mee! Natuurlijk word ik er snel moe van aangezien ik nog erg jong ben, dus dan ga ik gewoon met mijn hoofd in het hoekje van de stal staan, zodat ik weer tot rust kan komen. Slim van mij hè? Iedereen weet dan ook dat ik dan even met rust wil worden gelaten en dat doen ze dan ook.

Tussendoor gaan we vaak wandelen met Michelle en Roy en Diablo gaat dan meestal gezellig mee. Ik geniet echt van deze wandelingen en vind weinig dingen eng. Toen we voor de eerste keer naar het ven gingen en Michelle met mij het water in wilde, vond ik dit toch wel erg spannend.. Uiteindelijk lukte het Michelle om mij te overtuigen en ben ik het water in gegaan. Wat was dat leuk! Ik wilde er helemaal niet meer uit! Nu wil ik altijd het water in als we naar het ven gaan.

Ik hoor Michelle vaak zeggen dat ze nu al aan mij merkt dat ik een heel goed Horse Boy paard word en dat is natuurlijk erg leuk om te horen! Als ik de andere paarden zo bezig zie, kijk ik er erg naar uit om ook oud genoeg te zijn om mee te kunnen doen! Dus als jullie naar RomeoRanch komen, denken jullie dan ook even aan mij en geven jullie mij dan ook even een knuffel? Die aandacht vind ik erg leuk!

Ik hoop jullie snel te zien!